Weet je wat je zegt

Je vraagt of je een keer mee mag doen want dat is je grootste wens. Ja echt waar zeg je nog. 

Ik vraag me af of je echt weet wat je zegt, of je weet wat jouw woorden doen. Of je enig besef hebt van wat er in mij gebeurd met de woorden die je uit. Grapje of niet, je raakt mij. Je raakt mij best wel diep, dieper dan ik durf toe te geven. Het liefst ga ik het gesprek met je aan. Niet eens om je aan te vallen. Nee juist om je te vragen of je weet wat je zegt. Of je kan voorstellen dat er achter jouw zin een wereld van belevingen zit. Een wereld van emoties, herinneringen en beleving. 

Ik weet ook niet of ik het mag vragen om je daar bewust van te zijn. Toch zou ik het willen aandurven. Je aankijken en vanuit compassie met je praten. Want pas dan weet jij wat je zegt, pas dan weet ik wat jij zegt. 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *