Wat Anderss?!

Bijzonder hoe angst kan werken. Sinds oktober vorig jaar ben ik bezig met Wat Anderss en in maart 2015 mag ik de eerste workshop geven. En hoe dichterbij deze datum komt hoe meer ik ‘ terugtrek’ neigingen krijg. Stemmetjes die ik van alles hoor zeggen, zoals: ‘ weet je het wel echt zeker’ of  ‘joh Wat Nu loopt toch goed, waarom zou je iets nieuws doen’  of  ‘je loopt wel een risico met Wat Anderss, het kost je nu alleen nog maar geld’…
Piekeren kan ik als de beste, geloof mij maar. Zo goed dat ik er zelfs letterlijk ziek van word, herken je dat?

Een andere stem die vraagt of ik dit dan wel op het internet heb te zetten…Is dat wel slim? Nou ja daar zijn misschien de meningen over verdeeld…ik deel dit omdat het me helpt..als een hele dikke, brede, zware stok achter de deur..extra soort leverage om door te gaan met Wat Anderss. En misschien herken je er iets van jezelf in, misschien ook niet…en allebei is goed!
Wat ik zelf herken in mijn gedrag is dat ik vroeger naar de stemmen luisterde en niet datgene deed wat ik in gedachte had. En ik heb geleerd dat mijn angst er gewoon mag zijn…en dat de stemmetjes in mijn hoofd het beste met me voor hebben. Alleen hoe ze me waarschuwen is een ‘oud’ gedrag/patroon en ik ben toe aan Wat Anderss

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *