Een stukje mooier

Op een dinsdagochtend werd ik wakker met een bepaald beeld voor me, zittend voor de klas met mijn broer aan mijn rechterkant. Wat we deden samen was de kids leren, laten ervaren dat ze er allemaal mogen zijn, dat we allemaal anders zijn en dat is oké.

Dit is nu meer dan een maand geleden en inmiddels is Wat Anderss geboren. Ook heb ik al mooie inspirerende gesprekken mogen voeren en heb ik met zoveel mogelijk mensen mijn droom om de wereld een stukje mooier te maken gedeeld. Ik krijg zoveel hulp doordat ik deel, dat ik er soms door overweldigd word. Ook merk ik dat mensen open staan voor out of the box dingen, zoals een vergaderzaal mogen huren in ruil voor iets ipv harde euro’s. Dat geeft mij zoveel energie en inspiratie!!

Dit is ook de eerste keer dat ik durf te delen zonder echt bang te zijn voor wat de ander ervan denkt, ik geloof in mijn droom en ik zet dit absoluut door. Sterker nog, ik zou niet eens meer kunnen stoppen!

Januari is de maand van een brainstormsessie & het concreet maken van mijn workshop en februari zal de maand zijn van de allereerste workshop….

Catch & release

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *